Nadja Evelina – Porträttbilder för Fozzie

Nadja Evelina på Hus 7

När musikmagasinet Fozzie undrade om jag ville fotografera artisten Nadja Evelina för en profilintervju var jag inte sen med att tacka ja. Här är ett urval av de porträttbilder jag fick med mig från vårt möte på Hus 7 i Stockholm.

Bollnäsbördiga Nadja Evelina har sedan genombrottet 2016 varit ett känt namn på den svenska popscenen. Efter flera hyllade singlar och en kritikerrosad debutplatta släppte hon 2021 sitt andra album Aska, glitter och annat som försvinner med vinden. Detta album gav henne senare en nominering i kategorin Årets pop på Manifestgalan.

Jag valde att förlägga vår fotosession i konsertlokalen Hus 7 som ligger i Slakthusområdet. Efter att ha plåtat otaliga konserter där hade jag hyfsad koll på vilka delar av lokalen jag ville använda. Interiören erbjuder bland annat backdrops av kakel, väggmålningar och rå betong.

📌 Du kanske också vill läsa det här: Love Antell och Florence Valentin – Porträttbilder för Fozzie 📌

Det färdiga resultatet

Eftersom merparten av mina bilder hamnar på webben känns det alltid spännande att få se dem i tryckt format. Särskilt när jag vet att de är i händerna på en skicklig art director som Christopher Hansby Reis. Han är för övrigt gift med popfantasten Sara Hansby Reis – Fozzies chefredaktör.

📌 Intervjun med Nadja Evelina hittar du i Fozzie nummer 16. Passa på att beställa ett ex i Fozzies webbshop innan numret säljer slut!


Vill du boka en fotografering med mig, eller köpa någon av mina bilder?

1 reaktion på ”Nadja Evelina – Porträttbilder för Fozzie”

  1. Pingback: Love Antell och Florence Valentin – Porträttbilder för Fozzie | Poxen

Kommentarer är stängda.