La Luz på Melodybox i Stockholm

La Luz på Melodybox

Amerikanska La Luz gjorde ett uppskattat gig den 6 september 2018 i Stockholm. Här är mina bilder från ett svettigt och fullsatt Melodybox.

La Luz har hunnit släppa tre kritikerrosade album sedan starten 2012. Och visst blev amerikanskorna blev väl mottagna av den nyfikna skara människor som hade letat sig ut till Hökmossens villaområde denna kväll.

Med sitt surfiga sound och underhållande mellansnack charmade de en publik som aldrig tycktes få nog. Inte ens när temperaturen i lokalen kröp upp mot bastunivåer. Tyvärr snubblade jag in ganska sent på kvällen och missade därför att plåta förbandet Boys.

📌 Är du nyfiken på vilka andra artister jag har plåtat? Kasta ett öga på galleriet Konsertbilder.


Vill du boka en fotografering med mig, eller köpa någon av mina bilder?