Virginia And The Flood på Hus 7

Virginia and the flood | Konsertbilder

Den 29 januari fotograferade jag Virginia And The Flood när hon spelade med sitt band på Hus 7 i Stockholm.

Bakom aliaset och den zebrainspirerade ansiktsmålningen döljer sig Cornelia Adamson, hemmahörande i Göteborg. I intervjuer har Cornelia beskrivit sitt sound med termer som southern goth och ghost folk. Den svenska översättningen ”spökfolk” dyker också upp i ett par artiklar.

Låter det som att Virginia And The Flood är något för dig? Då kan jag rekommendera debutalbumet Aqua Duck Down från hösten 2019. 👇

Vad tycker du, är spökfolk en passande beskrivning? Jag har alltid haft svårt att genrebestämma musik, men bra låter det. Här är ett urval av mina bilder från Virginia And The Floods konsert på Hus 7:

📌 Är du nyfiken på vilka andra artister jag har plåtat? Kasta gärna ett öga på galleriet Konsertbilder.

Virginia And The Flood är för övrigt nominerad till Manifestgalans pris i kategorin Årets Singer-Songwriter/Country/Americana. Den 14 februari 2020 får vi veta om hon tar hem pokalen!

EDIT: Det gjorde hon dessvärre inte. Vinnaren i denna kategori blev istället en annan prominent artist, nämligen Daniel Norgren.


Vill du boka en fotografering med mig, eller köpa någon av mina bilder?