Laser & bas på Slaktkyrkan

Carl Johan Lundgren i Laser & bas

Fredag den 5 juli spelade den Malmöbaserade duon Laser & bas på Slaktkyrkan i Stockholm. För mig som inte hade några särskilda förväntningar blev deras liveframträdande en mycket trevlig överraskning.

Trots alla rekommendationer från vänner och bekanta har jag knappt lyssnat på sångaren Carl Johan Lundgrens tidigare projekt Vit päls. Så när jag nu fick uppleva Laser & bas live blev jag helt blown away av de lekfulla låttexterna och Carl Johans smittsamma energi på scenen.

Här är ett urval av bilder från kvällen:

📌 Är du nyfiken på vilka andra artister jag har plåtat? Kasta ett öga på galleriet Konsertbilder.

Apropå duons låttexter så kan jag bjuda på ett litet smakprov. Här är den inledande versen från hitten Hot daang som än i dag går på repeat i mitt huvud:

Hot daang
Hon har sommaren i flabben
Och hon är solbränd
Vi trasslar in våra tunna ben
I alla gräsen
Jag snodde pengar
Det var alldeles för enkelt
Och mina brallor har chokladfläckar
Och sen så rökte vi igen

🎧 Om du vill lyssna så hittar du låten på Spotify.

Fler bilder på Laser & bas

Sedan jag skrev detta inlägg har jag hunnit fotografera duon ännu en gång på samma scen. De bilderna hittar du i inlägget Carl Johan Lundgrens kvadrupelkonsert – En laserglimt i coronamörkret.


Vill du anlita mig som fotograf, eller kanske köpa någon av mina bilder?

1 reaktion på ”Laser & bas på Slaktkyrkan”

  1. Pingback: Carl Johan Lundgrens kvadrupelkonsert – En laserglimt i coronamörkret | Poxen

Kommentarer är stängda.